Wat is ADvanced?

Moderne PVC ramen en deuren behalen momenteel een levensduur van ongeveer 40jaar. Dit is uiteraard zeer goed. De PVC ramen en deuren van ADvanced, dat onderdeel is van AD Megatec, bieden de beste kwaliteit tot in het kleinste detail. Zo zijn de producten van ADvanced comfortabel, veilig, energie-efficiënt enz. Daarnaast bieden zij ook vele mogelijkheden voor o.a. de vorm en kleur.

Verder worden deze profielen enerzijds geproduceerd door Schüco en verder ontwikkeld door AD Megatec in België. Anderzijds is het aantal dealers van ADvanced producten zeer beperkt. Bij SR Ramen & Deuren zijn we daarom ook zeer trots dat wij tot deze beperkte groep behoren.

Verschillende ADvanced modellen

Er zijn twee modellen op de markt. Namelijk Plana en Rustic. Beide staan gekend voor hun typische uitstraling en kwaliteiten.

Dit strakke- en exclusieve raamprofiel  heeft een zeer moderne look. Daarom wordt dit model ook vaak gebruikt voor een nieuwe woning of moderne renovatie.

Bent u geïnteresseerd in een Plana profiel maar denkt u dat de juiste kleur er niet tussenzit? Deze gedachte kan u waarschijnlijk vergeten aangezien u bij SR Ramen & Deuren kan kiezen uit een breed gamma aan kleuren.

Het exclusieve en zeer elegante raamprofiel Rustic is perfect voor een traditionele woning en pastorie-cottage stijl.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende retroprofielen en oplijmverdelingen. Iedere rusticliefhebber zal er dus zeker zijn of haar goesting vinden.

Rust & veiligheid

Het laatste wat we in deze blog met u willen meedelen is, zoals de titel reeds beschrijft, dat deze modellen zorgen voor rust en veiligheid (er zijn nog vele andere voordelen). Zo houden Advanced producten o.a. storende geluiden buiten. Dit raamsysteem met 7 kamers en 3 EPDM-afdichtingen samen met een geluidsisolerende beglazing, zorgt voor een geluidswering tot wel 47dB. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ramen van ADvanced uitgerust met ultramodern en inbraakwerend sluitwerk. Wanneer men dan nog kiest voor extra veiligheidsglas, zal zelfs veiligheidsklasse RC2 bereikt worden.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren wanneer u vragen heeft.

Nog een fijne dag!

Blog

Nuttige tips en tricks

Blijf op de hoogte van onze promo’s, projecten en handige tips!

Aarzel dan niet en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Vul uw gegevens hieronder in en blijf up-to-date!