Poorten

Van klassiek tot hedendaags modern design

In optie zijn alle SR poorten verkrijgbaar in een kleur naar keuze. Hierbij kan men kiezen uit uitgebreid kleurenpallet dat alle RAL, NCS, metallic, parelmoer en structuurlakken omvat of een kleur op staal.

Betrouwbaar & Veilig

Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond, zodat er een vrije ruimte ontstaat in de dagopening die dan optimaal benut kan worden. Het poortblad is opgebouwd uit verschillende secties. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogten. De hoogte van de poort wordt bekomen door een samenstelling hiervan.

Het toppaneel kan worden aangepast om de juiste dagmaathoogte te verkrijgen. Het rolsysteem is voorzien van kogelgelagerde nylon loopwielen die een geluidsarme werking moeten garanderen. De looprails worden zodanig gemonteerd dat er zo weinig mogelijk overgangen in zitten verwerkt.

PoortbladWij gebruiken vuurverzinkte stalen panelen. De profilering is afhankelijk van het gekozen type paneel.
IsolatieIsofeenschuim 40mm dik, goed voor een warmte isolatie van 0.51 w/m2K (Kingspan).
AfdichtingBeneden, tussen de panelen, boven en zijdelingse afdichtingen met rubber profiel in EPDM kwaliteit.
BalanceringVia torsieveren zorgt er voor dat de poort met een minimale kracht geopend en gesloten kan worden.
OppervlaktebehandelingHet deurblad is voorzien van een polyester kunststof grondlaag. De standaardkleur is RAL 9010 voor binnen- en buitenkant. Voor Kingspan microline is dit RAL 9006 buitenkant en RAL 9010 binnenkant. De Kingspan OAK -FINISH panelen zijn buitenkant met een polyvinylchloridefilm bekleed en binnenkant RAL 9010.
Optie kleurBuitenzijde (eventueel ook binnenzijde)in een kleur naar keuze verkrijgbaar.
Bediening1.Handbediend: Hier kan men de keuze maken tussen handgreep, voetsteun, trekkoord, schuifgrendel, slot met profielcilinder of handtakel.2.Elektrisch aangedreven: Hier kan men kiezen voor een Beninca.

Gerelateerde projecten

Onze expertise ligt in het plaatsen van volgende producten

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!