Zonwering in isolatieglas

Polysun

Polysun is hét merk voor zonwerende systemen in isolatieglas en drievoudig glas. U kunt terecht in onze showroom om de systemen te bekijken. We beantwoorden ook graag al uw vragen en voorzien u van advies over deze innovatieve systemen.

Polysun zonwering in isolatieglas is beschikbaar voor verschillende toepassingen. Bij Polysun systemen is de jaloezie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. De zonwering zit dus in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas.

Geschikt voor de hele woning

De zonwerende en lichtregulerende systemen van Polysun zijn geschikt voor elke ruimte van u woning. De voordelen zijn onweerstaanbaar.

POLYSUN_logo_slogan volledig

SR Ramen & Deuren is exclusief Polysunpunt in uw regio

Polysun zonwering in isolatieglas detail

8 glasheldere voordelen van zonwering tussen glas

  • Nooit meer lamellen schoonmaken
  • Bespaart ruimte achter het glas
  • Duurzame onderdelen
  • Biedt privacy
  • Uitstekende licht- en warmteregulering
  • Beschadigt niet
  • Lange levensduur

Kies het Polysun systeem dat het beste bij uw woning past

Jaloezieën

Houdt u van een strakke en tijdloze zonwering? Dan zijn de Polysun ScreenLine jaloezieën de oplossing voor u. Deze jaloezieën tussen glas zijn eenvoudig te bedienen met een draadloos swipe systeem, interne of externe motor, koord, (draai)knop of schuifmagneet. De keuze is aan u.

Plissé

Polysun ScreenLine plissé zonwering in isolatieglas zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Het doek geeft warmte aan elk interieur en zorgt ook in gesloten toestand nog voor lichtinval in de kamer. U kan kiezen uit 2 doekvarianten.

Jaloezieën smal

Gaat u renoveren? Deze Polysun ScreenLine zonwering past perfect in bestaande ramen. Ook hier kan u de smalle lamellen eenvoudig aflaten, optrekken en kantelen zodat u kan genieten van een optimale warmte- en lichtregulering.

Plissé black out

Heeft u nood aan volledige verduistering in de kamers van uw woning? Dan kiest u best voor onze Polysun ScreenLine plissé black out. Dit type zonwering in glas doet precies wat het belooft! Het systeem is voorzien van een dubbelzijdig plissé met aan de binnenzijde een folie waardoor de kamer volledig verduisterd kan worden. Er komt geen licht meer binnen, ook niet langs de zijkanten.

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!