Privacy policy: SR Ramen & Deuren

UW PERSOONSGEGEVENS
ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

SR Ramen en Deuren bvba verzamelt en bewaart gegevens die u invult op deze website of die u verstrekt aan onze klantenservice. Deze gegevens worden gebruikt om de aangevraagde informatie of bestelde producten te leveren, om bestellingen te verwerken en te verzenden, om orderbevestigingen te versturen en om klantenservice te kunnen verlenen.

Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te benaderen over aankopen, speciale aanbiedingen en eventueel nieuwe functionaliteiten op deze website. We verzamelen en bewaren geen persoonlijke gegevens over uw lichamelijke/geestelijke gezondheid, lidmaatschappen, ras of etnische afkomst, politieke overtuiging, religie of andere overtuiging, seksleven of crimineel verleden. We kunnen bepaalde andere gegevens automatisch verzamelen en opslaan wanneer u deze website bezoekt. Zo kunnen we bijvoorbeeld elke keer dat u deze website bezoekt uw IP-adres, browserinformatie en de domeinnaam van de referentiesite opslaan.

Tevens vergaren we informatie over bezoekerspatronen en site gebruik. Deze informatie wordt gebruikt om deze website te evalueren en verbeteren en om onze klanten een bevredigende winkelervaring te kunnen bieden. De website van SR Ramen en Deuren bvba kan links bevatten naar websites van derden. Houd er rekening mee dat de in dit privacybeleid beschreven richtlijnen niet van toepassing zijn op informatie die wordt verzameld via andere websites. Wij adviseren dan ook het privacybeleid te lezen van elke website die u bezoekt.

Indien u toegang heeft verkregen tot deze website via een link van bepaalde van onze reclame- of marketingpartners kunnen de pagina’s in een kader van de betreffende reclame- of marketingpartner staan. Desalniettemin worden de gegevens die u verstrekt op deze pagina’s door ons verzameld en op het gebruik van deze gegevens is dit privacybeleid van toepassing. In het geval van wijzigingen in dit privacybeleid zullen we een mededeling op deze website plaatsen om gebruikers op de hoogte te stellen van de wijzigingen. In sommige gevallen kunnen we een e-mail sturen om gebruikers op de hoogte te brengen. Wij adviseren u deze website regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen in het privacybeleid.

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!