Aluminium

Bij SR Ramen en Deuren  werken we nauw met het internationaal gekend merk AliplastAliplast is gekend om hun productie en ontwikkeling van aluminiumconstructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …).

De ramen en deuren van Aliplast kenmerken zich door hun hoge energie-efficiëntie, veiligheid, comfort en design. Bewust door ons gekozen als de beste in hun klasse.

Kwaliteit

Als u kiest voor aluminium ramen en deuren, dan kiest u voor kwaliteit. Onze aluminium ramen en deuren zijn sterk, stabiel en onderhoudsarm.
Daarbij trekken ze niet krom, krimpen en roesten niet en zijn ze krasbestendig.

Onze aluminium ramen en deuren voldoen aan de hoge eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid. Voor u de garantie dat u met een kwaliteitsproduct te maken heeft.

Sterk

Door de grote vormvrijheid van aluminium is deze ideaal voor serres, veranda’s en gevels. Het is een licht materiaal waardoor geen zware fundering nodig is. Het sterke karakter van aluminium maakt het van nature bestendig tegen het gereedschap van inbrekers. Mede hierdoor is aluminium een veilige keuze.

Onze aluminium ramen en deuren zijn niet alleen toe te passen in moderne huizen. Door de diversiteit in profielen leent het zich ook uitstekend voor renovatiewerk waarbij de esthetische eigenschappen niet uit het oog verloren worden.

Voordelen aluminium:

Sterk
Duurzaam
Vormvrij

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!