Rolluiken

Waarom kiezen voor rolluiken?

Een perfecte isolatie, die bovendien nog eens inbraakwerend is. Design en comfort. Geluidswerend. Verduisterend.

Zo maar enkele voordelen van rolluiken.
Ontdek meer voordelen:

werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook het leefcomfort, ze zijn koude- en warmte-isolerend en geluiddempend. Bij SR Ramen en Deuren heb je de keuze uit een maximum aan kastmaten en 2 verschillende kastvormen; afgeschuind en rond.

De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden.
Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakel detectie.

Onze partner in automatisatie voor zonwering is Somfy

Rolluiken

zijn een rendabele investering. In de zomer is een aangename temperatuur in huis heel wat waard! Om maar te zwijgen over de winter.
Maar ook met het oog op inbraak en geluidsoverlast is een rolluik absoluut een prijswaardig product! 

Rolluiken zijn onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden. Perfect voor vele doeleinden, dus voor elke toepassing het passende rolluik.

Voorzetrolluiken

werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook het leefcomfort, ze zijn koude- en warmte-isolerend en geluiddempend. Bij SR Ramen en Deuren heb je de keuze uit een maximum aan kastmaten en 2 verschillende kastvormen; afgeschuind en rond.

De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden.
Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakel detectie.

Opbouwrolluiken

worden voor plaatsing reeds op het raam gemonteerd, dit betekent een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen.

De opbouwrolluiken van SR Ramen en Deuren zijn standaard voorzien van isolatie en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

Kleurengamma

van de PVC en de aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

De RolventĀ® is uniek op de markt, de enige rolluikkast met een gegarandeerde, constante en gecontroleerde luchtdoorvoer: de kast moet niet extra uitgevuld worden. Op deze manier verlaagt u eenvoudig en voordelig het energieprestatiepeil van uw woning en bekomt u een gunstiger E-certificaat! Kom zeker ons kleurengamma bekijken in onze toonzaal (te Limburg).

Wilt u graag meer technische informatie over onze producten? Bekijk hier de brochures en folders die bij deze dienst horen!

Folders & brochures

Bekijk hier onze folders

Brochure Willems rolluiken
Brochure Willems rolluiken en screens
Folder ShutterX

Gerelateerde projecten

Onze expertise ligt in het plaatsen van volgende producten

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!