SR Ramen en Deuren staat voor wooncomfort!

Bij SR Ramen en Deuren, te Limburg, oefenen wij ons specialisme en vakmanschap met veel passie uit. Met al onze producten streven wij ernaar om meer woonplezier te creëren voor onze klanten. Wij zijn een team met meewerkende zaakvoerder dat dankzij meer dan 30 jaar ervaring garant staat voor kwalitatief werk.

Wij bieden een groot assortiment aan deuren, ramen, fraaie pergola’s en veranda’s voor renovatieprojecten. Naast plaatser van ramen en deuren, zijn we ook leverancier van garagepoorten op maat, rolluiken, verschillende zonweringtoepassingen en vliegenramen. Al met al resulteren deze producten op maat in een groot stuk wooncomfort.

In onze toonzaal te Diepenbeek kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Wij kunnen u ter plekke het ruime assortiment laten zien en uw vragen beantwoorden. Voor specifieke vragen hieromtrent of om uw renovatieproject te bespreken, kan u ons steeds contacteren.

SR Ramen en Deuren, op maat van elk renovatieproject

Elk huis is uniek, wij begrijpen dit. Daarom bieden wij maatwerk. Producten die aangepast worden aan uw wensen. Door samen de verschillende opties te bespreken komen we tot een deskundig advies, volledig op maat van uw gepland renovatieproject. Wij leveren niet alleen ramen en deuren, wij bieden wooncomfort!

Wij helpen u persoonlijk met de realisatie van uw renovatieproject. Opmeting en plaatsing voeren wij zelf uit, zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Niet alleen in onze producten vindt u kwaliteit.
Deze komt u in onze totale bedrijfsuitvoering tegen.

Afspraken nakomen, betrouwbaarheid, accuraat handelen en alle andere zaken krijgen onze volledige aandacht.

Wat kunt u van ons verwachten: persoonlijke zorg en hoogwaardige kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid, correcte voor- en nazorg en korte communicatielijnen.

Onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal, laat ons bespreken welke materialen en oplossingen het best passen bij uw renovatieproject terwijl we de voorbeelden ter beschikking hebben.

Openingsuren
maandag Op afspraak
dinsdag Op afspraak
woensdag Gesloten
donderdag Op afspraak
vrijdag Op afspraak

Onze diensten

Onze expertise ligt in het plaatsen van PVC ramen en deuren voor renovatieprojecten te Limburg. Ook kan u bij ons terecht voor ramen uit aluminium en hout.
Hiernaast staan we ook voor u klaar met een mooi assortiment rolluiken, sectionaalpoorten, pergola’s, zonwering en (woon)veranda’s.

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!