Hout

Hout is een erg populair materiaal voor ramen en deuren. Hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Hout straalt een aparte charme uit. Kiezen voor hout doet u bewust. Natuurlijke grondstoffen bieden de unieke eigenschap van ‘levend materiaal’.

Onze hardhouten ramen en deuren worden met echte kwaliteit hout gemaakt. Voor u de garantie dat u met een kwaliteitsproduct te maken heeft.

Met hout kiest u voor karakter gecombineerd met kwaliteit. Onze houten kozijnen zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal beschikken ze over optimale wind- en waterdichtheid. Onze ramen en deuren zijn sterk, duurzaam en isolerend.

Makkelijk onderhoud

Door hout te kiezen kiest u ook voor vrijheid in kleur welke op ieder moment aangepast kan worden. Daarnaast zijn kleine beschadigingen relatief makkelijk bij te werken waardoor, na een goede onderhoudsbeurt, de kozijnen weer als nieuw zijn met een eigentijdse kleur.

Mogelijkheden

Hout is zeer veelzijdig in haar ontwerpvrijheid. Vrijwel alle details kunnen gemaakt worden. Voor historische details bij een renovatie tot een moderne uitstraling bij design profileringen, in hout is bijna alles mogelijk.

Hoge isolatiewaarde

Hout heeft van nature al een hoge isolatiewaarde. Door het toepassen van tochtkaders en tochtstrippen wordt deze waarde alleen maar hoger.

Wij kunnen onze ramen, deuren en poorten maken uit;

Rode meranti, Merbau, Afzelia, Oregon (Douglas), Afromosia, Sipo, Sapeli, Europese Eik.

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!