PVC Ramen Schüco

Kwalitatief en duurzaam renoveren

Wie vandaag renoveert, verbouwt of een nieuw huis ontwerpt, beschikt  over totaal andere en betere voorwaarden dan dit enkele jaren geleden mogelijk was.

Dit komt doordat onderzoek en ontwikkeling de raamtechniek duidelijk verbeterd hebben en de productieprocédés verder ontwikkeld werden. Zo zijn er vandaag hoogwaardige ramen aan betaalbare prijzen te verkrijgen.

Betere thermische isolatie

Dit leidt onmiddellijk tot lagere verwarmingskosten, wat enerzijds te merken is in uw portemonnee.
Anderzijds is het ook milieuvriendelijker door een lagere CO2-uitstoot.

Een hoger comfortniveau

Nieuwe ramen bieden extra wooncomfort. Want door hun constructie en de gebruikte materialen bieden ze een zeer effectieve geluidsisolatie.

Tegelijkertijd houden meerdere afdichtingsniveaus ook bij harde wind de tocht buiten. En de optimale transparantie van het dubbel glas dat vandaag gebruikt wordt, leidt tot een ongeëvenaard hoog lichtrendement.

Extra veiligheid

U wilt uw thuis beschermen, uw waardevolle bezittingen beveiligen. Het raam is vaak een zwakke plek waardoor inbrekers zich gemakkelijk toegang verschaffen.

Dankzij moderne technieken en bijhorende materiaalcombinaties hebben we een veiligheidsconcept ontwikkeld, dat u individueel aan uw persoonlijke beveiligingsbehoefte kunt aanpassen.

Fraaie vormgeving

Corona SI 82 ramen zijn aantrekkelijk door de tijdloze lijnvoering en de slanke profielcontouren. Ze nemen de vormentaal van de architectuur over en zetten die consequent verder.

Dankzij een groot aantal kleur- en houtdecoraties kunnen niet alleen in het interieur eigen accenten gelegd worden. Ook de gevelvormgeving profiteert van het kleurenveelvoud en de mogelijkheid om ramen en vleugels qua kleur op elkaar af te stemmen.

Fabricage op maat

Al deze voorwaarden vereisen absolute precisie bij het opmeten, de fabricage en de inbouw. Want een eigentijds raam vervult vandaag in essentie meer taken en vereist naast moderne productiefaciliteiten ook geschoold vakpersoneel, dat zorgt voor kwaliteit tot en met de laatste handgreep.

Wilt u graag meer technische informatie over onze producten? Bekijk hier de brochures en folders die bij deze dienst horen!

Uw raamprofiel uitkiezen

U hebt de keuze uit 4 verschillende Schüco profielen.

Schüco LivIng Classic

Schüco LivIng Rondo

ADvanced Plana

ADvanced Rustic

Klik op het profiel van uw keuze om de foto te vergroten.

Folders & brochures

Bekijk hier onze folders

Schüco CT 70 HS
Brochure Schüco Corona S150
Schüco Corona S150
Brochure Schüco LivIng Classic en Rondo
Schüco LivIng Classic & Rondo
Schüco ThermoSlide
Brochure ADvanced Plana en ADvanced Rustic
ADvanced Plana & Rustic
Brochure Schüco Living Slide
Schüco CT 70 HS

Gerelateerde projecten

Onze expertise ligt in het plaatsen van volgende producten

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!