Zonwering

Genieten kan ook zo

Als de zon heerlijk schijnt, verlangt u ook weleens naar de verkoeling van een terrasscherm of screens. Hiervan biedt SR Ramen en Deuren u de nieuwste en meest uitgebreide collecties met onder andere terrasoverkapping, zonwering, uitvalschermen en screens.

Uitvalschermen bieden dikwijls een perfecte oplossing voor windvaste schermen op verdiepingen van appartementsgebouwen.

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Er is een enorme waaier aan doeksoorten en kleuren. Het zicht naar buiten toe blijft gegarandeerd maar storende lichtstralen worden geweerd.

Een zonnescherm op maat

De zonnetenten van ons zijn top ! U hebt de keuze uit verschillende modellen, kleuren en doeken; zo kunt u het zonnescherm perfect in elke bouwstijl integreren. Van halfopen tot volledig gesloten cassetteschermen, we hebben ze in ons gamma. Verhoog uw comfort en kies voor een geautomatiseerd systeem. Zorg zo voor een optimale werking.

Mooi en sterk

De terrasoverkapping brengt schaduw en afkoeling op uw terras, je kan hem zowel bij zonnig weer als bij regen gebruiken. De constructie straalt een zekere waardigheid uit waardoor zowel eigenaar als bezoeker zich heel comfortabel zullen voelen.

Wilt u graag meer technische informatie over onze producten? Bekijk hier de brochures en folders die bij deze dienst horen!

De oplossing voor u!

SR Ramen en Deuren heeft de ideale oplossing voor u en uw veranda! Daglicht is gezond. Daarom ook dat steeds meer mensen kiezen voor een veranda of lichtstraat. Alleen stellen ze vast dat het er in de zomer bloedheet kan worden.

Dit kan u vermijden met de veranda zonwering van SR Ramen en Deuren.

De lichtinval blijft gegarandeerd en de hitte blijft buiten. In één deel of gekoppeld, met of zonder knik, er zijn verschillende opties mogelijk.

Folders & brochures

Bekijk hier onze folders

Wilms brochure zonwering
Wilms brochure zonnescherm 700LX

Gerelateerde projecten

Onze expertise ligt in het plaatsen van volgende producten

U bent niet zeker of uw project haalbaar is?

Wij wel! Laten wij samen uw renovatieproject analyseren!