Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’s
Vanaf augustus geeft SR extra service! Meer weten?

Klik hier


Het perfecte evenwicht tussen warmte en licht

Hoewel de zon ons in een vrolijke stemming brengt, kan haar verstikkende warmte soms vervelend zijn. Geen nood: met een zonwering kan je hier wat aan doen. Plaatsing van een zonnetent kan ervoor zorgen dat je ook op de heetste dagen van het jaar optimaal van je terras kan genieten.


Zonnetenten met knikarmen

Zonnetenten zijn te verkrijgen in open of cassette uitvoering, met of zonder draagbuis. Cassettetenten zijn ontworpen om het opgerolde doek te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Esthetisch ogen ze ook mooier. Het armatuur, vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, is verkrijgbaar in onze standaardkleuren of in eender welke RAL-kleur. In één geheel zijn zonnetenten tot 7 meter leverbaar, gekoppeld zelfs tot 14 meter. Uitval kan tot 4 meter voor bepaalde tenten.


Zon-windautomaat

Voor de bediening heeft u de keuze tussen manuele stangbediening of elektrische bediening. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Met de zon-windautomaat loopt het doek automatisch uit bij felle zonneschijn en bij hevige wind trekt het doek zich veiligheidshalve terug. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. Daardoor wordt extra werk voor bekabeling beperkt tot voeding aan de buismotor.

Zonnetenten