Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’s
Vanaf augustus geeft SR extra service! Meer weten?

Klik hier


Lavanza

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping Lavanza wordt op maat gefabriceerd volgens onze uiterst strenge kwaliteitscriteria. Permanente eindcontroles bevestigen de extreme kwaliteit, waardoor probleemloos 5 jaar garantie wordt gegeven.


Deze duurzame terrasoverkapping kan besteld worden met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval tot 6 meter. Wij voorzien standaard een beweegbare tussenrol, zodat het doek steeds mooi gespannen hangt. Vanaf 4,5 meter raden we aan om een tweede (vaste) tussenrol te voorzien.


De Lavanza wordt aangedreven door een sterke buismotor die via het uitvalprofiel het acryldoek doorheen de zijprofielen trekt. Wanneer de zonwering gesloten is worden de doeksteunen in de afgeronde bovenkap opgeborgen. Dankzij de handige vast geklikte zijprofiel-afdekplaatjes wordt een optimale schaduw verkregen zonder spleten.

Het afgeronde design van de bovenkap en van de zijprofielen zorgen er voor dat de Lavanza uiterst elegant oogt. U ziet het: het is niet enkel het comfort dat telt, maar ook alle mogelijke praktische punten.


Terrasoverkapping