Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’s
Vanaf augustus geeft SR extra service! Meer weten?

Klik hier


Met ons breed gamma rolluiken vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl.

U hebt de keuze tussen PVC lamellen en een tiental aluminium lamellen. De dubbelwandig – met expansieschuim geïsoleerde – kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm.

De rolluikkasten (afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Natuurlijk zijn hiervoor ook alle mogelijke RAL-kleuren beschikbaar, volgens de persoonlijke smaak van onze klanten.

Voor een ideaal veiligheidspantser kan U kiezen uit onze dubbelwandig geëxtrudeerde rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren.


De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten.

Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht. Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

Onze rolluiken worden bediend door middel van lint, koord, stang of veeras. En ze kunnen natuurlijk ook elektrisch gestuurd worden.

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd rolluik tot een volledig geautomatiseerde centrale, het aanbod is heel uitgebreid.

Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.


 

Voorzetrolluiken