Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’s
Vanaf augustus geeft SR extra service! Meer weten?

Klik hier


Opbouwrolluiken kunnen zowel bij renovatie als nieuwbouw gebruikt worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er bestaan 2 kasthoogtes (175.5 mm en 214.5 mm) en zijn leverbaar in diverse kleuren :

U heeft keuze uit 2 soorten lamellen, namelijk: PVC en dubbelwandig gelakt en geïsoleerd aluminium. Er is een zeer brede waaier aan kleuren. De kast is standaard voorzien van isolatie. De U-waarde is 1.08 W/m²K


Tijd- en plaatsbesparend

Daar de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten. Raam en rolluik worden in één geheel geplaatst zodat de vakman veel tijd bespaart bij de plaatsing. Bovendien zijn ze binnenshuis zeer makkelijk af te werken.


Gebruiksvriendelijke bediening

De opbouwrolluiken kunnen manueel of elektrisch bediend worden. De elektrische opbouwrolluiken zijn voorzien van de Ilmo motor, deze motor regelt zelf zijn eindepunten en is voorzien van obstakeldetectie en een vorstbeveiliging. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan niet alleen garant voor een optimaal gebruiksgemak, maar verzekeren bovendien een langere levensduur.


Combi- of opbouwrolluiken