Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’s
Vanaf augustus geeft SR extra service! Meer weten?

Klik hier


Onopvallend en prijsgunstig

Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats voor inbouwrolluiken boven uw ramen en profiteer nadien volop van hun voordelen.

Maxi PVC lamellen zijn kleurecht en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande ribben, waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.

Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, crèmewit, grijs, bruin en beige.  Voor grote dimensies bieden geïsoleerde aluminium lamellen een geschikt alternatief.

Voordelen op een rij

Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer.

Ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.

Maximaal gebruikscomfort

Je kan kiezen voor een manuele bediening d.m.v. lint, kabel, stang of veeras.  Maar tegenwoordig valt de keuze snel op een geautomatiseerde besturingssysteem. Deze staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een verlengde levensduur. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.

Tijdsklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang.  Zo kunt u als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is en zo inbrekers op afstand houden.

Inbouwrolluiken