Home Over ons Producten    Service      Projecten Premies Contact

SR RAMEN EN DEUREN SCHUCO LIMBURG

Herestraat 66

3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Openingsuren toonzaal:

maandag / dinsdag / donderdag  / vrijdag van 10u tot 15u

zaterdag van 10u tot 14u  

Buiten de openingsuren: op afspraak.s


VERTROUW OP 30 JAAR VAKMANSCHAP

Share on Facebook Share on Twitter

OFFICIËLE

VERDELER

LIMBURG


Ramen

Deuren

Poorten

Rolluiken

Veranda’s
Vanaf augustus geeft SR extra service! Meer weten?

Klik hier


http://www.prettywoman.fi/

http://www.ars-services.nl/

Home

Over Ons

Producten

Projecten

Premies

Contact

Herestraat 66, 3721 Kortessem

BE Limburg

Tel:  011 325814

Fax: 011 325813       

BTW BE 0839.011.693Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Naast de optische kwaliteit scoren aluminium profielen op het gebied van de sterkten zeer hoog. Met slanke aluminium profielen kunnen grote gevelopeningen worden gerealiseerd met een hoge mate van transparantie. Eventueel kunnen binnen en buiten afzonderlijke kleuren worden aangebracht. Hiermee kan zowel binnen als buiten naar eigen smaak of aangepast aan de omgeving de beste kleurkeuze worden gemaakt. Het compleet verdekt liggende Schüco Avantec beslag draagt er in het bijzonder aan bij: uitstekende optische eigenschappen met heldere lijnen, geen scharnieren in het zicht. Avantec is inmiddels bij Schüco standaard.

Ook qua veiligheid biedt aluminium de beste mogelijkheden om have en goed te beschermen. Van elementen met een hogere weerstandsklasse tegen inbraak tot beschieting- en explosiewerende systemen, er zijn vele opties die in combinatie met bijpassende beslagsystemen en het juiste glas een maximale veiligheid creëren.

Aluminium schuifdeuren

Zou u niet ook graag willen dat u met een paar eenvoudige handelingen uw werk- dan wel leefomgeving kon verruimen? Schuif-en vouwschuifdeuren bieden die mogelijkheid: de serre wordt één met de tuin, balkon en terras versmelten met de woonruimte, en ook bij glasconstrucites met grote oppervlakken bieden Schüco schuifsystemen een veelvoud aan nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van het interieur en het exterieur van uw huis.

Zonlicht zorgt voor levenskracht en welbehagen. De royale glazen vlakken en de slanke aluminium-profielen van Schüco zorgen voor een maximale lichtinval. Het verlangen naar openheid en frisse lucht, naar een rustpunt in de tuin – ieder mens heeft zijn eigen droom als hij uit het raam kijkt. Laat deze droom tot vervuling komen! Geen ruimteverspillende deuren meer. Moeiteloos glijdt de glazen deur opzij en laat zo de grens tussen binnen en buiten vervagen.Inspiratie nodig voor een nieuwe deur?

Bekijk hier het aanbod van het merk

Harinck met de bekende

Frager-deurpanelen.

ADS 90 SI.pdf AvanTec.pdf